Prepočet (premena) a účtovanie menovitej hodnoty základného imania v družstve pri prechode na euro - Máziková, Katarína
Družstvo, charakteristika. Základné imanie družstva. Povinnosti pred prepočtom (premenou) menovitej hodnoty základného imania družstva. Prepočet (premena) menovitej hodnoty základného imania družstva. Povinnosti po prepočte (premene) menovitej hodnoty základného imania. Praktický príklad postupu pri prepočte (premene) menovitej hodnoty základného imania v družstve.