ISQC 1 - Kontrola kvality pre firmy, ktoré vykonávajú audit a previerky historických finančných informácií a zákazky na ostatné uisťovacie a súvisiace služby - Kareš, Ladislav
ISQC 1 - Medzinárodný audítorský štandard na kontrolu kvality, platí od 15. júna 2005. Zodpovednosť vedenia za kvalitu vo firme. Etické požiadavky. Akceptovanie a pokračovanie vzťahov s klientom a konkrétnych zákaziek. Ľudské zdroje. Vykonanie zákazky. Monitorovanie.