Vliv agenturního zaměstnávání na personální činnosti podniku - Lorencová, Hana
Prehľad vybraných personálnych činností. Plánovanie ľudských zdrojov. Nábor a výber pracovníkov. Výber personálnej agentúry. Orientácia a adaptácia pracovníkov. Význam pojmu pracovná spokojnosť. Hodnotenie a vzdelávanie pracovníkov.