Ověření vypovídací schopnosti ukazatele ekonomická přidaná hodnota EVA v odvětví potravinářského průmyslu ČR - Chmelíková, Gabriela
Vymedzenie pojmu ukazovateľ ekonomická pridaná hodnota (EVA). Vzájomná vypovedacia schopnosť tradičných výkonnostných ukazovateľov a ukazovateľov EVA v potravinárskych podnikoch ČR.