Nevládní neziskové organizace na začátku 21. století - Novotný, Jiří
Hlavné rozdiely nevládnych neziskových organizácií od výrobných podnikov. Poslanie nevládnych neziskových organizácií. Ich financovanie. Základné formy financovania neziskového sektoru. Verejno-prospešné organizácie.