Vliv mezinárodního obchodu na hospodářský růst Tanzanie - Sýkorová, Soňa
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristiky krajiny. Súčasný ekonomický vývoj. Vývoj zahraničného obchodu a obchodnej politiky Tanzánie.