Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii 1994 - Sirůček, Pavel
John Forbes Nash, Jr., John Charles Harsanyi a Reinhard Selten ako nositelia Nobelovej ceny z roku 1994 za priekopnícke práce z oblasti teórie hier.