Kríza nahráva diskontom - Hinková-Dibarborová, Andrea
Nové nákupné schémy. Slováci sú verní značke. Čo je najdôležitejším aspektom dobrých služieb zákazníkom. Kde budú nakupované potraviny, hypermarkety naberajú silu.