Nakažlivá móda - Charvát, Martin
Virálna reklama - reklamný odkaz, šíriaci sa ako vírus. Výhody a nevýhody virálneho marketingu. Úspešné virálne reklamy niektorých firiem. Potreba neustálej podpory šírenia virálnej reklamy. Zásady virálnej kampane v troch bodoch.