Kontroly budú pokračovať - Virgovičová, Iveta
Výsledky kontrol Slovenskej obchodnej inšpekcie v obchodných prevádzkach v súvislosti s prechodom na euro na Slovensku. Prevádzky s nedostatkami, Výsledky kontrol podľa krajov.