Komentár k najnovšej novele opatrenia upravujúceho postupy účtovania podnikateľov v sústave jednoduchého účtovníctva - Fabová, Zdenka
Opatrenie MF SR z 27. novembra 2008 č. MF/24101/2008-74, ktorým sa mení a dopĺňa Opatrenie MF SR z 13. decembra 2007 č. MF/27076-74, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek účtovnej závierky pre účtovné jednotky účtujúce v sústave JÚ, ktoré podnikajú alebo vykonávajú inú samostatnú zárobkovú činnosť, ak preukazujú svoje výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov na účely zistenia základu dane z príjmov. Komentár k novému Opatreniu.