Správa o makroekonomickom vývoji a vývoji verejných financií za tri štvrťroky roka 2008 a predikcia do konca roka
Vývoj makroekonomického prostredia. Vývoj verejných financií. Štátny rozpočet, daňové a iné príjmy štátneho rozpočtu, výdavky.. Ostatné subjekty verejnej správy a mimorozpočtové účty. Odhad salda verejnej správy v metodike ESA95 na rok 2008.