Bankové právo a právo v oblasti zúčtovania medzinárodného platobného styku - Kolenčík, Pavol
Právo centrálneho bankovníctva – realizácia platobného styku v rámci EÚ. Zodpovednosť Centrálnej banky pri aplikovaní základných princípov. Právna úprava platobného styku v SR. Klasifikácia platobných systémov.