Zavedenie platobného systému SEPA - Klimiková, Mária
Projekt európskeho bankového sektora v rámci platobných systémov v priestore EÚ - projekt SEPA (Single euro payments area - Jednotná oblasť platieb v eurách). Vplyv zavedenia projektu SEPA na účastníkov platobného styku. Výhody pre spotrebiteľov. Výhody pre obchodníkov. Výhody pre podniky. Výhody pre banky. SEPA úhrady a inkasá. SEPA platobné karty. Doplnkové voliteľné služby. Zavedenie SEPA v Slovenskej republike.