Diamantový ošiaľ opäť prepukol - Chovancová, Božena
Diamanty opäť v centre pozornosti investorov. Prečo sú diamanty v súčasnosti veľmi vzácnou komoditou. Anatómia diamantu. Dôležitý parameter - čistota diamantu a farba diamantu. Prečo investujú investori do diamantov.