Patenty, ochranné známky: ich význam, povaha a oceňovanie - Čada, Karel
Vymedzenie pojmu priemyselných práv. Delenie duševného vlastníctva na autorské práva a priemyselné práva. Práva k počítačovým programom. Komplikovaná problematika samostatného oceňovania obchodnej firmy. Smerovanie k vytvoreniu rámca pre "celosvetový patent". Prihlasovacie aktivity v rámci Európskeho patentového úradu. Celkové svetové príjmy z licenčných zmlúv. Prihlasovacie aktivity komunitárnych ochranných známok.