Outsourcing ako prostriedok na úsporu prevádzkových nákladov firmy - Ilavská, Marcela
Hlavné dôvody pre uprednostnenie outsourcingu pred vlastnými zdrojmi. Outsourcing v informačných technológiách. Outsourcing v oblasti finančného účtovníctva a mzdovej agendy. Outsourcing v oblasti personalistiky. Outsourcing manažérskych pozícií. Rozhodovanie o outsourcingu. Možné riziká outsourcingu.