Národná stratégia Slovenskej republiky pre digitálnu integráciu
Dokument, v ktorom MF SR informuje o situácii v oblasti digitálnej integrácie na Slovensku, stanovuje priority, odporúča opatrenia a aktivity, ktoré môžu pomôcť túto situáciu riešiť a prezentuje konkrétne kroky, ktoré sa v blízkej budúcnosti budú pre danú oblasť realizovať.