Zákon č. 475/2008 Z.z. zo 4. novembra 2008 o efektívnosti pri používaní energie ...
Zákon č. 475/2008 o efektívnosti pri používaní energie (zákon o energetickej efektívnosti) a o zmene a doplnení zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 17/2007 Z.z. Zákon ustanovuje povinnosti pri používaní energie a požiadavky na efektívnosť pri používaní energie. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa.