Riaditeľ ako subjekt vnútorného riadenia školy - Pasternáková, Lenka
Školský manažment. Kompetencie riaditeľa školy. Povinnosti riaditeľa školy v oblastiach: riadiaca činnosť, pracovnoprávna oblasť, kontrola a hodnotenie zamestnancov, spolupráca so školskými a inými inštitúciami, osobnostný rozvoj, ekonomická oblasť. Práva riaditeľa školy.