Zodpovednosť zamestnanca a zamestnávateľa za škodu - Karácsonyová, Katarína
Náhrady škody podľa Zákonníka práce - právna úprava. Zodpovednosť zamestnanca. Zodpovednosť zamestnávateľa. Zodpovednosť za škodu pri dohodách o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru.