Príčiny rozhodovania voličov v dvojstraníckych a multistraníckych politických systémoch - Ondria, Peter
Politické správanie voličov v rôznych politických systémoch. Predvolebná kampaň a rozhodovanie voliča. Interakcia politického vplyvu a moci ako elementárnych aspektov demokratického rozhodovacieho procesu. Politická kultúra.