Ruský vojensko-priemyselný komplex, jeho miesto a úloha v politickom systéme Ruskej federácie - Horemuž, Martin
Vojensko-politický komplex (VPK) Ruska - všeobecná charakteristika a vymedzenie. Systém organizácie a riadenia VPK v bývalom ZSSR. Ruský VPK v 90. rokoch. Putinova vertikála moci - VPK po roku 2000.