Marketingové a prodejní strategie - Zupancic, Dirk
Nevyhnutnosť, aby marketing podporoval predaj. Marketingová stratégia. Štyri stavebné kamene umiestnenia sa (positioning) na trhu. Stanovenie stratégie predaja. Politika prepojenia marketingu a predaja. Bariéry úspešnej komunikácie a spolupráce marketingu a predaja.