Vysokoškolské vzdelávanie v kontexte Bolonského procesu - Gonda, Vladimír
Zmeny v systéme vysokoškolského vzdelávania na Slovensku - prechod na trojstupňový model. Jednota vzdelávania a výskumu. Systém akademických kreditov. Mobilita študentov. Spoločné akademické tituly. Doplnok k diplomu.