Neoklasický model ekonomického rastu a jeho vplyv na ekonomický a sociálny rozvoj regiónu v poznatkovej ekonomike - Kotulič, Rastislav
Dva základné prístupy k regionálnemu rozvoju. Podstata neoklasického prístupu. Popis neoklasického modelu ekonomického rastu. Tento model nerieši súčasnú kvalitu pracovnej sily. Migrácia v ére globalizácie. Formovanie vedomostnej spoločnosti ako priorita každej vlády na prahu 21. storočia. Prekážky zaostalých regiónov.