Vznik a stručný vývoj vedy z pohľadu myslenia západnej civilizácie - Dovčiaková, Janka
Vznik a stručný vývoj vedy z pohľadu myslenia západnej civilizácie. Stručný prierez vybranými pohľadmi na vznik a vývoj vedy z pohľadu myslenia západnej civilizácie.