Využitie metód fuzzy množín v kriminalistike - Stehlíková, Beáta
Biometrická metóda pre porovnávanie portrétov, resp. obrázkov tvárí osôb. Na identifikáciu osôb bola použitá vzájomná poloha očí, úst, obočia, nosa a pod. Fuzzy množiny. Softvér ImageJ. Spracovanie v programe Mathematica.