Značka a její inovace - Šach, Jan
Dôležitosť značky v súčasnosti. Zmena značky. Dôvody pre zmenu značky. Prvky značky: meno, logo a symbol, prezonifikovaná značka, slogan, hudobný prvok značky - jingle, obal.