Disparity v rozvoji regiónov Slovenska na úrovni NUTS III - Valach, Maroš
Analýza vývoja regionálnych disparít na Slovensku pomocou vybranej skupiny ukazovateľov na úrovni NUTS III. Variačný koeficient, Giniho koeficient, index lokalizácie.