Krize stmelí firmy se zákazníky - Řehák, Jan
Ekonomická kríza a väčšia opatrnosť spotrebiteľov aj výrobcov. Ako sa vyzbrojiť proti kríze. Analýza dát so spätnej väzby a budovanie lepšieho vzťahu so zákazníkmi. Individuálny prístup k zákazníkom - alfa a omega úspešného vzťahového marketingu. Udržanie si súčasného zákazníckeho portfólia. Personalizovaný prístup k zákazníkom. Využitie personalizácie vo voľbách amerického prezidenta.