Poslanie SRRS v oblasti zvyšovania úrovne a kvality profesie účtovníka v Srbsku - Surový, Vladimír
SRRS - je nezávislá, nezárobková organizácia, ktorá združuje profesionálnych účtovníkov zo Srbska. V súčasnosti sa sústreďuje na organizovanie profesionálneho vzdelávania a príprave svojich členov na uplatňovanie IAS/IFRS. Získanie kvalifikácie účtovníka upravuje štandard 31.