Vzdialenosti krajov a zhluky krajov podľa životnej úrovne (2006) - Chajdiak, Jozef
Porovnávanie dosiahnutej životnej úrovne za pomoci 6 ukazovateľov a ich hodnôt z databázy RegStat Štatistického úradu SR za rok 2006. Korelačná a kovariačná matica. Mahalanobisova vzdialenosť. Funkcia MMULT. Wardova metóda.