Systém manažérstva kvality a jeho ďalšie normalizačné zabezpečenie - Bílý, Matej
Charakteristika skratky ISO. Nové normy ISO 9001 a ISO 9004 a ich aplikácia. Požiadavky na dokumentáciu podľa normy ISO 9001:2008. Terminológia noriem ISO 9001 a ISO 9004. Návod na koncepciu a používanie procesného prístupu v systémoch manažérstva. Návod na externe zaobstarávané procesy. Implementácia normy ISO 9001:2008. Návod na zavedenie článku 1.2 Aplikácia v norme ISO 9001:2008. Norma ISO 9001:2000 + doplnok = ISO 9001:2008.