Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia - Janíčková, Eva
Nový študijný program "Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia" na Ekonomickej univerzite v Bratislave je pripravený reagovať na požiadavky súčasného spoločenského vývoja v globalizovanom svete, ako aj na potreby vzdelávania budúcich absolventov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Sociálne a prakticky orientované vzdelávanie si vyžaduje dôkladnú didakticko-metodickú prípravu.