Prínos Adama Smitha k behaviorálnej ekonómii - Šinský, Michal
Charakteristika behaviorálnej ekonómie. Adam Smith - profesor filozofie a morálky - jeho významné práce: Teória morálnych pohnútok a Bohatstvo národov. Koncepcia averzie voči strate a koncepcia prílišnej sebadôvery v prácach A. Smitha.