Marketingové spravodajstvo ako súčasť informačného systému podniku - Bažó, Ladislav, 1980-
Marketingové prostredie podniku. Funkcie informácií v podniku. Správne informácie - konkurenčná výhoda podniku. Marketingový informačný systém. Zdroje marketingového informačného systému: interné záznamy, marketingové spravodajstvo a marketingový výskum.