Z historie účtování výrobků vlastní výroby a zvířat v JZD - Maděra, František
Problematika účtovania výrobkov a zvierat v Jednotných roľníckych družstvách. Účtovanie výrobkov vlastnej výroby a zvierat v r. 1951-1959, v období r. 1960-1966, 1967-1978 a v období po roku 1978.