Individuálna spotreba - Štofilová, Jana
Problematika individuálnej spotreby, keď ako jeden zo základných determinantov individuálnej spotreby v moderných teóriách spotreby sa prezentuje bohatstvo. Rast bohatstva sprevádza rast individuálnej spotreby a vedie i k zmenám v štruktúre individuálnej spotreby.