Tvořivost jako významná součást "nové kvality" vzdělávání inženýrů - Petříková, Růžena
Súčasná problematika technologické gramotnosti. Aktuálne potreby praxe, procesy zlepšovania. Inovácie ako vysoko tvorivé poslanie inžiniera, manažéra, podnikateľa. Tvorivosť ľudí, predpoklad úspechu.