Možnosti využitia modelu CAF a spoločensky zodpovedné podnikanie v zariadení sociálnych služieb - Jančeková, Andrea
Model CAF ako nástroj komplexného manažérstva kvality. Zariadenia sociálnych služieb. Domov sociálnych služieb Hrabiny Nová Baňa. Spoločensky zodpovedné podnikanie.