Miejsce marki w rozumieniu pojęcia jakošč - Pudło, Patrycja
Ťažkosti pri vymedzení pojmu kvalita. Analýza prvkov, ktoré vplývajú na kvalitu potravinárskych výrobkov. Snaha o ukázanie súvislostí medzi značkou a kvalitou. Kvalita - základ budovania značky.