Solidarita a ekvivalence v českém důchodovém systému - Loužek, Marek
Prehľad základných typov dôchodkových systémov. Dôchodkový systém v Českej republike. Finančný vývoj dôchodkového systému. Konštrukcia dôchodku. Ekvivalencia a solidarita.