K přídělovým systémům 20. a počátku 21. století - Štěpek, Jiří
Možný spôsob skúmania prídelových systémov. Všeobecné vlastnosti týchto systémov. Stručný popis vybraných prídelových systémov 20. a začiatku 21. storočia.