Dějiny podnikání v kontextu hospodářského vývoje - Grešlová, Jana
Historický pohľad na vznik podnikania. Podnikateľské štruktúry a manažérske pozície v histórii firiem. Vývoj podnikania v českých krajinách v historických súvislosiach. České podnikateľské osobnosti a tradície.