Přehled aktuální situace podnikatelského prostředí v Bělorusku a atraktivita Běloruska pro zahraniční investory - Ključnikov, Aleksandr
Stručná charakteristika regiónu Bielorusko. Kľúčové problémy, ktoré bránia podnikaniu v Bielorusku. Komparatívne výhody pre zahraničných investorov.