Sociálne súvislosti znalostnej ekonomiky - Dudová, Iveta
Ovplyvnenie budovania znalostnej ekonomiky a spoločnosti pomocou hodnotovej orientácie. Správne nastavená sociálna politika sa považuje za nevyhnutnú podmienku úspešného fungovania znalostnej ekonomiky. Dôsledky inovačných zmien. Zásah do uplatňovaného sociálneho modelu, ktorý bude spojený s výraznou zmenou charakteru spoločnosti. Sociálne investície. Vplyv ľudského a sociálneho kapitálu na rast kvality života. Ekonomický rast z pohľadu rozvoja znalostnej ekonomiky.