Podniková etika - Prividi, Dagmar
Vzájomná súvislosť podnikovej etiky a podnikovej sociálnej zodpovednosti. Podniková sociálna zodpovednosť. Zodpovednosť podnikov voči spoločnosti. Tri dimenzie podnikovej zodpovednosti: dobré ovládanie, sociálna zodpovednosť a environmentálna zodpovednosť.