Kríza: Keď nám tečie do topánok...ešte to nemusí znamenať koniec, ale rozhodne by sme mali robiť niečo s topánkami! - Reháková, Helena
Vplyv finančnej krízy na sebavedomie. Reagovanie podniku na zmenu situácie. Vývin situácie. Možnosti inovovania. Výber prvkov pre ovplyvňovanie. Štyri podnikové kultúry.