"Najlepší šéf". Úskalia motivácie
Vnútorné nasadenie pracovníkov. Vytvorenie pocitu zmysluplnej práce. Prejav uznania ľuďom. Podpora pracovníkov, ich zlepšovanie. Komunikácia. Netolerovanie zlých výkonom. Podpora tímovosti. Počúvanie a zaangažovanie.